I'll make sure to correct them, thank you for noticing!GPS coordinates for the track are incorrect, should be
47° 14′ 28.07″ N, 19° 21′ 52.13″ E
Wow, This looks incredible! I never even thought night lights were a thing in AC, great job!Thanks for the track, I made the lights
May I join the testing as well?Sure thing, I've messaged you on discord.
May I join the testing as well?
A Legújabb verziót honnan tudom letölteni?Sure thing, I've messaged you on discord.
A Legújabb verziót honnan tudom letölteni?
Amiben már ott ülnek és javított apálya?
Előre is köszi!
Further patches correcting minor bugs will arrive soon
As the title says
Igazából nekik menni még mindig nem érdemes, de most már teljesen testre szabható a helyzetük, valamint a pályaszéli gumikat is be lehet úgy állítani, hogy át lehessen rajtuk menni.Még mindig elpusztíthatatlanok a bólyák?
buy the game manMiért van az hogy betöltés után visszadob a menübe ? Ergo nem tudom elindítani ezt a pályát, már az előzőt verziót sem tudtam. 1.5.2 verzió
Time Attack módban valamiért ezt csinálja, hétvégén ránézek, hogy mi okozhatja.Miért van az hogy betöltés után visszadob a menübe ? Ergo nem tudom elindítani ezt a pályát, már az előzőt verziót sem tudtam. 1.5.2 verzió
Váltottam módot, így már működikTime Attack módban valamiért ezt csinálja, hétvégén ránézek, hogy mi okozhatja.